Våre Pakker

Vår Filosofi

            Rightmeal er Norges første nettportal med fokus på hjemlevering av mat for vektreduksjon. Vi hjelper deg ned i vekt raskt og enkelt. Rightmeal er din personlige måltidsplanlegger og helseside på et og samme sted. Vi er genuint opptatt av å hjelpe deg bli den beste versjonen av deg selv. Vi garanterer deg vektreduksjon*.

 

Gi oss dine vektmål slik at vi kan gi deg din personlige måltidsplan
 

Gi oss dine vektmål igjennom vår nettside og din målvekt samt annen informasjon som du gir oss slik at vi kan lage din personlige måltidsplan med måltidene du selv ønsker !.  Vi forsikrer oss at du går ned i vekt samtidig som du er fornøyd.

                        Velg eller endre dine måltider

Du kan selv velge hva du ønsker å spise til frokost, lunsj, middag og kveldsmat iblant våre spennende oppskrifter på nettsiden. Våre oppskrifter er kun utarbeidet og laget av profesjonelle kokk med god erfaring fra topp restauranter.

                        Betal med kort for en periode eller en uke

Du kan selv velge om du ønsker å betale for å gå ned i vekt  til ditt mål eller om du ønsker å prøve ut måltidene i 1 uke. Velger du å kjøpe for en periode kan du igjennom innlogging til din profil velge hva du ønsker å spise neste uke.

                        Levering på døren

Rightmeal sørger for at du får alle ingredienser du trenger med oppskrifter til alle måltidene levert på døren.  Vi leverer dine varer en dag i uken og sørger for at du får varene dine problemfritt.

 

                                    Rightmeal følger deg opp digitalt

Rightmeal er opptatt av at våre kunder skal ha den beste helse og oppfølging. Vi sørger for å følge deg igjennom din reise ned i vekt. Du forteller oss igjennom din profil hva din vekt er ukentlig slik at vi kan se hvordan våre måltider endrer din kropp. Hos oss har du også muligheten til å sjekke status på din helse. Les mer om dette under fanen ”Din helse”.