Om Oss

 

Mange ønsker å spise sunt samt gå ned i vekt, men det er ikke like enkelt i praksis. Den hektiske hverdagen gjør at man ikke alltid rekker å gjøre de sunne kjøpene og det er heller ikke alltid man har tid til å tenke gjennom hva man skal lage. Det er også vanskelig å holde oversikt over kaloriinntak, og samtidig fokusere på andre prioriteringer i livet. De fleste har begrenset tid til å gå ned i vekt, og samtidig få en helsefaglig oppfølging.

 

Vi lager igjennom vår nettside en individuelt tilpasset mat plan for deg som skal hjelpe deg å gå ned i vekt. Deretter leverer vi alle måltidene hjem til deg med oppskrifter som er enkle å følge. For å sikre at dine måltider har høyt næringsinnhold følger vi Folkehelseinstituttets anbefalinger. Vi sørger for å dekke dine behov i din reise ned i vekt. Du skal kun fokusere på å spise gode og mettende måltider.

 

Rightmeal er etablert av to leger, og vi vil alltid satse på høy kvalitet og god smak på maten vår. Din tilbakemelding er viktig for oss og hjelper oss å levere deg bedre tjenester i fremtiden. Ta derfor kontakt med oss på post@rightmeal.no om du har noe på hjertet