Din Helse

 

Rightmeal er opptatt av at våre kunder skal ha den beste helse. Vi er stolte over å være de første i Norge som tilbyr digital oppfølging av kunder som ønsker vektreduksjon. Dette gjør vi ved å følge din helse igjennom blodprøver og konsultasjon.

 

Blodprøve på ditt nærmeste laboratorium 

Vi i Rightmeal er stolte av å gi deg muligheten til å ta blodprøver samtidig som du benytter deg av våre måltider for å gå ned i vekt.  Som kunde hos rightmeal.no får du muligheten til å ta blodprøver. Blodprøvene bestilles igjennom vår nettside og avgis på ditt nærmeste Furst laboratorium.

 

Resultatet vurdert av lege

Etter blodprøven er avgitt vil Rightmeal.no få svar på dine blodprøver. Blodprøvene vil bli vurdert av en lege og resultatet vil bli presentert på din profil side med tilbakemelding. Våre leger kan avdekke om du trenger oppfølging under din vektreduksjon. 

 

Følg din egen helse på din profil side 

Som kunde kan du også se grafisk hvordan blodprøvene dine varierer over tid. Våre leger kan da avdekke om du har høyt kolesterol nivå, høyt fettnivå eller påvirkning av dine leverprøver. Det viktigste av alt du kan selv se hvordan våre måltider gir deg bedre verdier som fett og kolesterol i blodet. Ved å følge våre måltider vil du ikke bare få en bedre selvfølelse men også en bedre helse.

 

Veiledning av et tverrfaglig team 

Har du vanskelig kontrollerbar vekt ? Ønsker du  personlig veiledning med kosthold, blodprøver og blodtrykk ?.

Rightmeal tilbyr sammen med Rightclinic enkel konsultasjon med lege og fysioterapeut for å hjelpe deg ned i vekt.